Facem si Consultatii Online! Suna pentru programare!

  • 23 APR 17
  • 2
  NOU la Synobis: Gratuit senzor de masurare continua a glicemiei

  NOU la Synobis: Gratuit senzor de masurare continua a glicemiei

  Afla informatii pretioase despre evolutia glicemiilor tale si cum sa le controlezi mai bine, avand astfel un management mai bun al diabetului.

  Vrei sa intelegi cum functioneaza organismul tau in raport cu diabetul zaharat, cu tratamentul si cu alimentatia? Vrei sa VEZI raspunsul tau la tratament sau sa VEZI cat de mult iti creste glicemia dupa masa, sau cat de jos ajungi in hipoglicemii (mai ales noaptea), sau sa VEZI cum/cat iti scade glicemia in  timpul exercitiului fizic ? Toate acestea si multe alte concluzii le poti VEDEA sub forma unor grafice glicemice dupa descarcarea datelor senzorului.

  Sapte zile in care se inregistreaza aproximativ o glicemie la 5 minute, iar la final, toate graficele si calculele care deriva din aceste masuratori, pot da informatii pretioase si recomandari tintite, atat din punct de vedere terapeutic cat si alimentar.

  Senzorul se fixeaza subcutanat, si se pastreaza timp de 7 zile. In acest timp se inregistreaza aproximativ 258 de glicemii/24 ore. In a saptea zi se descarca datele si se contureaza concluziile cu privire la conduita terapeutica si la alimentatie.

  Inserarea senzorului este asemantatoare cu intepatura unei injectii de insulina, nu este dureroasa, iar prezenta senzorului nu incomodeaza sub nici o forma (se poate face dus sau baie in piscina).

  Senzorul de monitorizare continua a glicemiei este gratuit, doar consultatiile se platesc. Inainte de montarea senzorului este necesara o consultatie de diabet pentru evaluarea indicatiei de masurare continua a glicemiei (nivelul hemoglobinei glicate, hipoglicemii, schema de tratament, etc.) 150 lei.

  Consultatie de diabet cu montarea senzorului: 200 lei

  Demontare senzor, descarcarea datelor si interpretarea rezultatelor: 200 lei

  Pentru programari suna la tel. 0725946789

  Leave a reply →
 • Posted by Mihaila Gabriela on July 24, 2019, 5:47 pm

  Ma numesc Mihaila Gabriela am 50 de ani si am diabet tip I de 7 ani. Anul trecut au inceput crizele de hipoglicemie severa in luna iulie peptidul ce de la 0,0000 a crescut la 0,1 iar in august 0,01. Am mai facut urmatoarele analize: Anticorpi anti-insulina 0,9 U/ml, anticorpi antiglutamic acid peroxidaza (GAD) titru 1/10, anticorpi anti-tirozinfosfataza (IA2) 0,00nmol/l, ceea ce duce la concluzia ca ar fi o forma rara de diabet tinand cont ca tatal are diabet tip 2 iar mama psoriazis. Tinand cont ca e al doilea an cand, in aprilie iar am facut o hipogicemie severa in care 3 zile cu tratament de glucoza si fara nici un fel de insulina si mancand ca nebuna covrigi, napolitane,ciocolata si suc de portocale am avut numai glicemii de 20-25 sunt hotarata sa-mi pun senzor de montorizare a glicemiei, poate asa voi trai si eu linistita daca pot spune asa. Sper sa primesc un raspuns afirmativ si modalitatea prin care voi putea schomba senzorul si costurile aferente si modalitatea de monitorizare, daca se poate folos si telefonul. Va multumesc

  Reply →
  • Posted by Dr. Madalina Indrie on April 17, 2020, 7:32 am
   in reply to Mihaila Gabriela

   Buna ziua,

   Intr-adevar este un tip ciudat de diabet, daca inca nu ati rezolvat cu senzorul puteti programa o consultatie la 0725946789

   Reply →

Leave a reply

Cancel reply