Synobis Medical, Centrul de Nutriție și Managementul Integrat al Obezității oferă servicii de nutriție profesionale pentru restaurantele de tip catering, responsabile pentru aprovizionarea cu mâncare a unităților de învățămât (școli, grădinițe, cămine etc.).

O echipă de specialiști formată din Medic Specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și Nutriționist-Dietetician, vă stă la dispoziție pentru ca dumneavoastră să aveți cele mai de calitate servicii de catering din punct de vedere nutrițional. Pentru că în ultimul timp se acordă o importanță deosebită alimentației, în special când vine vorba despre copii, firma dumneavoastră va fi mult mai prosperă/solicitată oferind un meniu delicios și sănătos.

Dumneavoastră investiți pasiunea în gătit, ne ocupăm noi de restul!

Servicii oferite:

  • Întocmirea Referatului și efectuarea anchetei alimentare statistice, cu parafa medicului nutriționist, conform prevederilor legale.
  • Consultanță meniuri și aplicarea reglementărilor în vigoare referitoare la alimentația sănătoasă pentru copii și adolescenți (OMS 1563/2008, Lege 123/2008).
    • Alcătuirea de meniuri noi conform preferințelor restaurantului, respectând legislația în vigoare, și analiza nutrițională detaliată și interpretarea acesteia.
    • Analiza nutrițională detaliată a meniului existent și interpretarea acesteia, efecturea de eventuale modificări pentru încadrarea în normele legislative.
  • Colaborare pe termen lung pentru efectuarea de modificari necesare ale meniurilor stabilite împreună, în cazul apariției unor situații ulterioare neprevăzute, precum: preferințele prestatorului/consumatorului, resurse și disponibilitate.