Facem si Consultatii Online! Suna pentru programare!

  • 04 APR 15
  Xbox One Kinect

  Xbox One Kinect

  Rezultatele cele mai bune, când vine vorba de scăderea în greutate sau menținerea unei greutăți optime, apar atunci când sunt îndepliniți cei mai mulți factorii favorabili. Doi dintre aceștia, cei mai importanți, sunt: alimentația echilibrată și un nivel optim de activitate fizică.

  Prin activitate fizică înțelegem orice tip de mișcare, fie acestea mai mult sau mai puțin intense: plimbări, urcat scări, dans, aerobic, jogging etc. Pentru fiecare persoană există un tip de activitate fizică care să i se potrivească, important este ca aceasta să existe și să ne facă să ne simțim bine.

  La Synobis vrem ca pacienții noștrii să vadă mișcarea ca pe o activitate plăcută nu o povară. Mai mult, să vedeți mișcarea ca pe ceva distractiv! De aceea, la noi găsiți în sala de sport consola Xbox One cu un joc de dans cu ajutorul senzorului Kinect, potrivit atât pentru adulți cât și pentru copii. Poți să fi singur în sala de sport, cu antrenorul personal sau să vii cu un prieten.

  • Antrenor personal

   Fa miscare sub indrumarea unui antrenor personal.

  • Sport in intimitate

   Acum poti sa faci miscare in voie, in intimitate, singur in sala de sport daca este necesar

  • Jawbone UP24 Fitness Tracker

   Brățara Jawbone este un dispozitiv inteligent conceput cu scopul de a monitoriza activitatea fizică: contorizeaza numarul de pași făcuți zilnic, calculează distanța parcursă, înregistrează diferite tipuri de antrenamente, perioada de activitate/inactivitate, orele de somn ș.a.m.d.

  • Xbox One Kinect

   La noi găsiți în sala de sport consola Xbox One cu un joc de dans cu ajutorul senzorului Kinect, potrivit atât pentru adulți cât și pentru copii. Poți să fi singur în sala de sport, cu antrenorul personal sau să vii cu un prieten.

Features

 • Acum poti sa faci miscare in voie, in intimitate, singur in sala de sport daca este necesar

 • Se poate plati si cu cardul, indiferent de suma sau tip de card

 • Detaliere a compozitiei corporale pe diverse categorii: procent grasime, muschi, masa osoasa, apa

 • Pentru ca fiecare din noi este diferit, la fel si alimentatia potrivita este diferita pentru fiecare dintre noi in functie de necesitati, varsta, sex.

Aboneaza-te la Noutati

Stai la curent cu promotiile, concursurile, articolele interesante pe teme de nutritie

Faceti o programare

Ne puteti contacta folosind una din modalitatile de comunicare prezentate mai jos.