Facem si Consultatii Online! Suna pentru programare!

Synobis Medical, Centrul de Nutriție și Managementul Integrat al Obezității oferă servicii de nutriție profesionale pentru restaurantele de tip catering, responsabile pentru aprovizionarea cu mâncare a unităților de învățămât (școli, grădinițe, cămine etc.).

O echipă de specialiști formată din Medic Specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și Nutriționist-Dietetician, vă stă la dispoziție pentru ca dumneavoastră să aveți cele mai de calitate servicii de catering din punct de vedere nutrițional. Pentru că în ultimul timp se acordă o importanță deosebită alimentației, în special când vine vorba despre copii, firma dumneavoastră va fi mult mai prosperă/solicitată oferind un meniu delicios și sănătos.

Dumneavoastră investiți pasiunea în gătit, ne ocupăm noi de restul!

Servicii oferite:

  • Întocmirea Referatului și efectuarea anchetei alimentare statistice, cu parafa medicului nutriționist, conform prevederilor legale.
  • Consultanță meniuri și aplicarea reglementărilor în vigoare referitoare la alimentația sănătoasă pentru copii și adolescenți (OMS 1563/2008, Lege 123/2008).
    • Alcătuirea de meniuri noi conform preferințelor restaurantului, respectând legislația în vigoare, și analiza nutrițională detaliată și interpretarea acesteia.
    • Analiza nutrițională detaliată a meniului existent și interpretarea acesteia, efecturea de eventuale modificări pentru încadrarea în normele legislative.
  • Colaborare pe termen lung pentru efectuarea de modificari necesare ale meniurilor stabilite împreună, în cazul apariției unor situații ulterioare neprevăzute, precum: preferințele prestatorului/consumatorului, resurse și disponibilitate.